Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket / vásárlóinkat, hogy webáruházunk fejlesztése miatt a vásárlási lehetőség szünetel.
Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
2020-09-1599043985-szivattyu-javitas-02-2
2020-09-hidro15
2020-09-hidro5

Szerviz

Munkatársaink nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek a hidraulika rendszerek hibakeresésében, javításában, felújításában. Szervizautóink pedig állandó készültségben állnak, hogy a helyszíni hibaelhárítást a lehető leghamarabb meg tudjuk kezdeni.

A hidraulika szerviz a cégünk egyik erős profilja. Megalakulásunk óta számtalan munkagép, berendezés felújítását és javítását végezte el szakszervizünk.

Munkánkkal a hidraulika, és a gépépítés területein nyújtunk segítséget a műszaki berendezéseket gyártó, üzemeltető vagy javító, karbantartó szakembereknek. Tervezéssel, szaktanácsadással, hidraulikus elemek forgalmazásával, gyártással és kivitelezéssel állunk a megbízók rendelkezésére.

Termékeinket és szolgáltatásainkat széles választékban kínáljuk. Megbízhatóságunkat az eddig elvégzett munkáink, referenciáink és állandó ügyfélkörünk is bizonyítják.

Kérjük tekintse meg elkészült referencia munkáinkat

Szükség esetén az általunk értékesített termékek, berendezések, telepített rendszerek garanciális és azon túli szerviz szolgálatát is ellátjuk műhelyünkben vagy helyszíni kiszállással.

Cégünk a hidraulika teljes palettájával foglalkozik, mindent javítunk ami hidraulikával működik, legyen az ipari vagy mobil hidraulika.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelő igényeit kielégítsük betartva a vállalati előírásokat és szabályokat.

Óradíjaink a következők

Szervizszolgáltatási feltételek

Szerviz igénybejelentés

Ne hagyja elfolyni értékeit!

Miniatűr Miniatűr Miniatűr

Jól felszerelt szervízautókkal rendelkezünk!

Kiszálláskor az alábbiakat tudjuk elvégezni

  • Hibakeresés
  • Javítás
  • Berendezés optimalizálása
  • Műszaki tanácsadás
  • Akkumulátor töltés
  • Telepítés
  • Csőszerelés
  • Nyomás és folyadékmennyiség mérés teszterrel
Ginop támogatás tábla