Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket / vásárlóinkat, hogy webáruházunk fejlesztése miatt a vásárlási lehetőség szünetel.
Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
2021-01-1610358602-munkahenger-javitas-1
2021-01-munkahenger-javitas-2
2021-01-munkahenger-javitas-3
2021-01-munkahenger-javitas-4
2021-01-munkahenger-javitas-5

Munkahenger felújítás és gyártás

Munkatársaink magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek a munkahenger gyártás és javítás területén egyaránt. Kérjük keressen meg minket ajánlatkérésével, hogy a legkedvezőbb ajánlatot adhassuk Önnek!

Miniatűr

Munkahenger gyártás

Az elmúlt közel két évtized tapasztalata alapján kialakítottunk egy alap konstrukciót a munkahenger tekintetében,  amely garantáltan megbízható, hosszú élettartamot és ezáltal környezetbarát technológiát biztosít.

Minden általunk gyártott munkahenger esetében megvizsgáljuk az egyedi jellemzőket. Ezek alapján olyan tömítésrendszereket alkalmazunk, melyek hosszú távon képesek biztosítani a szivárgásmentes működést, ezzel is csökkentve a környezetterhelést. A hengerek alkotóelemei kereskedelemben kapható, szabványos méretű alkatrészek, piacvezető gyártók termékei.

Az elkészült hengerek minden esetben ciklusos járatási és nyomáspróbán esnek át a cég saját tervezésű, kivitelezésű ellenőrző berendezésén.

Cégünk vállalja a hidraulikus munkahengerek tervezését, gyártását egyedi vagy szabványos méretek és igények alapján.

Technikai paraméterek

  • maximális hossz  3000mm
  • maximális átmérő 800 mm
  • nyomás max 400 bár

Általunk gyártott munkahengerekre 12 hónap garanciát vállalunk!

Kérjük tekintse meg elkészült referencia munkáinkat

Munkahenger javítás

Gépek, berendezések egyik legjobban igénybe vett egységei a hidraulika munkahengerek. Olajfolyások a hidraulika egység egyik sarkalatos pontja. Olyan munkagéppel nem lehet hatékony munkát végezni, amelyikből folyik az olaj. Az olajat nagyon nehéz eltávolítani. Ez ugyanúgy érvényes az iparra is. Ha az olaj rákerül a késztermékre, akkor az selejt lesz vagy plusz erőforrást igényel az olaj eltávolítása.

A sérült munkahengerekre kínálunk mi megoldást, szervizmérnökeink korszerű technológiával vállalják a sérült munkahengerek állapotfelmérését, tömítéscseréjét, mechanikai elemeinek pótlását, cseréjét. Szükség esetén új munkahenger legyártását minta, vagy rajzok alapján.

Általunk javított munkahengerekre 6 hónap garanciát vállalunk!

Ginop támogatás tábla